6. elokuuta 2016

Nea & Tepsu

Pakko mun nyt on tästäkin vähän kirjoittaa. Tai no tuskin kauheasti kirjoittelen, enimmikseen vain laitan kuvia. Kuvasin siis Lotan ratsastuksen jälkeen Neaa, kun tämä meni pikkupuksuponi-Tepsulla ja ponineiti olikin aikamoinen pakkaus. En ole ennen nähnyt millainen se on, siis ihan kokonaan alkukäynneistä loppukäyteihin ja sainkin nähdä muutaman yllätyksen.




Kivan näköinen poni joka liikkui kivasti. Ei mulla muuta.


Kiva poni siihen asti, että vähänkään koski raipalla.



Pikkuneiti äkämystyi heti kun tuli raippaa tai kannusta liian kovin...

... ja kyllä sitten mentiin!





Tein vähän puomitehtäviä ja Tepsulla kesti hetken, ennen kuin se tajusi kuinka korkealle niitä jalkoja pitää oikein nostella, mutta lopulta se sujui todella hyvin.





Ponilta löytyi uskomattoman hieno lisätty ravi. Sen askel piteni kaksinkertaiseksi ja pitkien sivujen lisäykset näyttivät todella hienoilta.



Tein puomitehtävästä puomi-kavaletti-puomi-tehtävän, mutta en ollut ihan varma minkä pituiset välit on hyvät, joten niitä piti säätää jonkin verran.

Tein myös pienen okserin mitä he tulivat pari kertaa.


Ja loppuun sainkin nähdä ponin pimeän puolen, kun sille antoi taas vähänkin raippaa.

Jotkut ilmeet täytyy vain piilottaa. En usko että olisin saanut anteeksi jos tämä ilme olisi tullut julkiseksi kaikkien nähtäville... :---D




Ja aika korkealle sen takapää ylsi, vaikka melko pieni ja tanakka poni onkin. :D


Loppuun Nea vielä ravaili rennosti ja käveli hyvät loppukäynnit. Niistä en kuvia jaksanut ottaa, kamerassa oli jo silloin 650 kuvaa meidän molempien ratsastuksista. Hupsis.



xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti